Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима українська другі страви весна › Ліниві вареники на пару
Ліниві вареники на пару

Ліниві вареники на пару

Любите вареники з кисломолочним сиром, але готуєте їх дуже рідко через брак часу? Цей рецепт для Вас. Також цей рецепт - просто знахідка для початківців господарок, яких лякає приготування тіста для вареників. "Ліниві" вареники на пару готуються дуже швидко і легко, а результатом приготування Ви залишитеся задоволені. Тісто має вийти м'яким і злегка вологим. Воно повинно трохи липнути до рук. Прислухайтеся до цієї поради, і вареники у Вас вийдуть повітряними і м'якими. Крім того, великий плюс - приготування на пару. Форму вареникам можна надати саму різну: кульки, ромбики, медальйончики. Важливо, що зліплені "ну дуже ліниві" вареники при необхідності можна заморозити.

Кількість порцій 1
Час приготування 25 хв

  1. 1. Домашній сир — 200 г.
  2. 2. Яйце куряче — 1 шт.
  3. 3. Цукор — 1 ст. л.
  4. 4. Борошно пшеничне — 150 г.
  5. 5. Масло вершкове — за смаком
  6. 6. Кориця мелена — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сир розім'яти виделкою, додати до сиру яйце і цукор, ретельно перемішати.

  2. Додати до сирної суміші борошно, замісити тісто. З тіста зробити кульки розміром з волоський горіх.

  3. Викласти в пароварку вареники. Готувати протягом 10 хвилин.

  4. При подачі полити вареники розтопленим вершковим маслом і посипати зверху корицею.