Баранина з ріпою і солодкою цибулею в червоному вині
- 1. Вино червоне сухе — 0,5 л.
- 2. Філе баранини — 1 кг.
- 3. Нога бараняча — 200 г.
- 4. Печериці — 100 г.
- 5. Бульйон з яловичини — 1 л.
- 6. Гірчиця — 1 ст.л.
- 7. Масло рослинне — 50 мл.
- 8. Ріпа — 400 г.
- 9. Морква — 100 г.
- 10. Стебло селери — 1 шт.
- 11. Цибуля — 1 шт.
- 12. Часник — 10 г.
- 13. Базилік — 20 г.
- 14. Чебрець — 2 шт.
- 15. Лавровий лист — 1 шт.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку дрібно нарізати моркву, цибулю та стебла селери. Підготувати сотейник з рослинною олією та на швидкому вогні, обсмажити попередньо порізані овочі.
Шматочки баранини додати до обсмажених овочів та готувати до отримання коричневої скоринки на м’ясі. Якщо виникне небезпека, що овочі почнуть підгорати,- додати ще масла.
Нарізати філе баранини кубиками двох – трьох сантиметрів та додати в сотейник, після цього добавити часник та обсмажити протягом двох хвилин. Залити все бульйоном та вином. Зменшити вогонь, накрити сотейник кришкою та залишити готуватись на одну годину.
Тим часом почистити цибулю та ріпу, останню нарізати сегментами по три – чотири сантиметри, а цибулю розрізати на половинки. Гриби нарізати тоненькими скибочками. На рослинному маслі обсмажити цибулю, ріпу та печериці і перекласти все це до сотейника з бараниною. Отриману суміш перемішати, кинути перець горошком, лавровий листок і чебрець. Залишити ще на сорок хвилин на легкому вогні. Після чого додати гірчицю, добре перемішати, посолити та залишити готуватися ще п’ять хвилин. Зняти з вогню, посипати рубаним базиліком і подавати, поки гаряче.