Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима гриби осінь › Курка з моцарелою
Курка з моцарелою

Курка з моцарелою

Курка з моцарелою - це страва, яка відмінно підійде на будь-який святковий стіл і стане його гідною прикрасою. Блюдо зовсім не складне, але дуже красиве і ефектне. Варіант запікання курочки під сиром з помідорами і грибами - це дуже смачно і ситно. Моцарела додає м'ясу курки приємні вершкові відтінки, а гриби роблять м'ясо більш ароматним. М'ясо курки виходить соковите і ніжне, а запечений сир - просто краса. Подавати страву до столу можна з будь-яким гарніром на ваш вибір.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Грудинка куряча — 6 шт.
  2. 2. Гриби свіжі — 250 г.
  3. 3. Спеції — за смаком
  4. 4. Сир пармезан — 90 г.
  5. 5. Сир моцарела — 150 г.
  6. 6. Помідори — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Грудки обсмажити на сковороді по 2-3 хвилини з обох сторін, перекласти в вогнетривку ємність.

  2. Обсмажити попередньо нарізані гриби в олії протягом 5 хвилин, додати до грибів помідори, смажити 5-7 хвилин.

  3. Викласти суміш з помідорів і грибів на курку, зверху присипати спеціями і тертим пармезаном, потім викласти моцарелу.

  4. Поставити в розігріту духовку, випікати поки сир не почне плавитися.