Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима європейська другі страви › Курка під картопляною шубою
Курка під картопляною шубою

Курка під картопляною шубою

Напевно багатьох з нас цікавлять рецепти, де можна нашвидкоруч приготувати страву до домашнього вечері, але щоб при цьому вона було ситною і смачною. А бажано ще й корисною. Так, можливо занадто багато вимог, але ми зуміємо вам допомогти в такому питанні. Є чудовий рецепт курки з картоплею, який не змусить довго чекати ваших рідних, ковтаючи слинку. Ця страва чимось нагадує деруни, тільки з фаршем у вигляді курячого філе. Ось вам відразу і смачна, і ситна страва, яка не насищена химерними інгредієнтами. Смажити страву можна великим шматком, а перед подачею порізати. Або ж відразу зробити порційні шматочки.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Куряче філе — 1 шт.
  2. 2. Картопля — 5 шт.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Яйце — 1 шт.
  5. 5. Олія — за смаком
  6. 6. СІль — за смаком
  7. 7. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе помити, порізати на шматки. Додати мойонез і спеції. Перемішати.

  2. Картоплю та цибулю почистити і натерти на терці. Додати яйце, сіль та перець.

  3. На розігріту сковорідку викласти шар картопляного пюре, зверху викласти декілька шматочків філе. На філе знову викласти шар картопляного пюре.

  4. Смажити з обох боків.