Курячі стегенця в молоці
- 1. Курячі стегенця — 5 шт.
- 2. Вершки — 125 мл.
- 3. Цибуля — 1 шт.
- 4. Молоко — 250 мл.
- 5. Гвоздика — 5 гілочок
- 6. Оливкова олія — 3 ст. л.
- 7. Спеції (кориця, бад'ян) — за смаком
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Перець — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Охолоджені стегенця промити під проточною водою. Обсушити і розділити на дві частини (гомілку і стегна). Потім натерти сіллю і перцем. Дати настоятися (приблизно 30 хв.).
Добре нагріти сковороду з оливковою олією. Коли вона достатньо розігріється викласти м'ясо. Смажити приблизно по 3 хв. з кожного боку. Коли утвориться золотиста скоринка, викласти на тарілку і на деякий час відставити убік.
У сотейник влити молоко, вершки, покласти половинку цибулі, гілочку гвоздики. Помістити на плиту і довести до кипіння. Кип'ятити молоко слід для того, щоб воно не згорнулося, коли треба буде варити в ньому стегенця.
Коли молоко закипить можна додати ще спецій таких, як бад'ян, кориця, і не забудьте про сіль і перець.
Помістити курячі стегенця в сотейник з молоком (м'ясо має бути повністю покрите) поставити на плиту і тушкувати на слабкому вогні 30-35 хв. Як тільки м'ясо стане м'яким, можна відставляти - воно готове.