Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима плита пасха весна › Ковбаски з яловичини "Черкаські"
Ковбаски з яловичини "Черкаські"

Ковбаски з яловичини "Черкаські"

Що може бути краще старих добрих і перевірених рецептів страв? Тільки хіба що, якщо рецепт страви трохи вдосконалений. Більше того, адже, готуються наші ковбаски з яловичини без додавання сала і жиру, і тому виходять вони як для ковбаси достатньо некалорійними. Що підійде для тих, хто сидить на дієті і стежить за своєю фігурою. Цей факт не може не порадувати вас. І такі ковбаски дуже порадують ваших рідних. Адже це набагато краще, ніж купувати готову ковбасу - адже, тут ви впевнені в якості та свіжості вашої продукції. А готуються ковбаски з яловичини "Черкаські" не довго і дуже легко, що теж важливо в умовах гострої нестачі часу.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Фарш із яловичини — 500 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  3. 3. Молоко — 2 ст. л.
  4. 4. Яйце куряче — 1 шт.
  5. 5. Олія рослинна — 100 мл.
  6. 6. Томатний сік — 1,5 ст.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Викласти фарш в миску, влити в миску молоко, додати яйце, сіль і перець за смаком. Змішати.

  2. Почистити цибулю, дрібно нарізати, викласти на сковороду з рослинною олією, підсмажити. Після, додати цибулю до фаршу. Ретельно змішати.

  3. З фаршу сформувати ковбаски розміром 10-15 см. в довжину. Обваляти кожну ковбаску в борошні, викласти на розігріту сковороду. Смажити з кожного боку, до золотистої скоринки.

  4. Вилити в сковороду томатний сік, зменшити вогонь, тушкувати при закритій кришці 30 хвилин.