Канарськая цибулева піца
- 1. Сухі дріжджі — 1 пакет
- 2. Тепла вода — 1,5 - 2 ст.
- 3. Оливкова олія — 2 ст. л. / 3 ст. л.
- 4. Мука — 4-5 ст.
- 5. Розмарин — 2 ст. л.
- 6. Сіль — 1 ч. л.
- 7. Цибуля — 4 шт.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Дріжджі розвести в чашці теплої води і залишити на 10 хвилин, поки не з'являться бульбашки. Змішати борошно, оливкову олію, суміш дріжджів із водою, що залишилася, і посипати сіллю (ретельно перемішати дерев'яною ложкою). Всю отриману масу місити на заздалегідь відведеному місці до отримання однорідної маси. Помістити тісто у змащену маслом каструлю, дати їй піднятися приблизно в два рази. На це піде не більше півтори години.
Для начинки: оливкову олію нагріти на сковороді з важким дном, потім додати цибулю. Нагріти 10-15 хв., поки цибуля не почне смажитися і відкласти цибулю в сторону.
Коли тісто буде готове, розігріти духовку до 210°C градусів, і покласти її на змащене заздалегідь маслом деко. Кінчиками пальців злегка придавити тісто і рівномірно розкласти по ньому цибулю і скропити оливковою олією. 20-25 хвилин очікування і страва готова. Піцу подавати теплою.