Соковитий апельсиновий пиріг
- 1. Апельсиновий сік — 200 мл.
- 2. Борошно — 125 г.
- 3. Цукор — 200 г.
- 4. Вершкове масло — 75 г.
- 5. Яйця — 2 шт.
- 6. Цедра 1 апельсина — 1 шт.
- 7. Сода — 1/4 ч. л.
- 8. Цукрова пудра — 100 г.
- 9. Апельсиновий лікер — 1 ст. л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Теркою зняти цедру з одного апельсина. Вичавити сік з двох апельсинів (має вийти не менше склянки).
Змішати чотири столові ложки цукру з цедрою до помаранчевого кольору і розтерти цю суміш з м'яким маслом.
Додати два яйця і розтерти далі до однорідності. Можна цей етап зробити як в кексовому тісті - збити цукор з маслом і потім збивати з яйцями.
Поступово всипати борошно, змішане з чвертю чайної ложечки соди, чергуючи з соком. Готове рідке тісто вилити у змащену і посипану борошном або застелену пергаментом форму.
Випікати близько 30-35 хвилин при 180°C. Не забувати перевіряти готовність дерев'яною паличкою (зубочисткою) - до неї нічого не повинно прилипнути.
Поки печеться, змішати три столові ложки цукрової пудри (75 грам), столову ложку апельсинового лікеру і дві столові ложки апельсинового соку. Пиріг остудити, а глазур, навпаки, підігріти (у СВЧ або на водяній бані), полити пиріг.