Італійський суп із бобами
- 1. Часник — 2 зубчики
- 2. Артишок — 4 шт.
- 3. Цибуля — 4 шт.
- 4. Боби свіжі очищені — 200 г.
- 5. Лимон (сік) — 1 шт.
- 6. Оливкова олія — 4 ст. л.
- 7. Хліб (можна домашній) — 4 ломтики
- 8. Горох свіжий (чи заморожений) — 250 г.
- 9. Петрушка — 2 гілочки
- 10. Цикорний салат (чи салат айсберг) — 1 пучок
- 11. Яйця — 4 шт.
- 12. Вода — 1500 мл.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Приготувати рослинний бульйон на 1,5 літра води (можна використати м'ясний бульйон - приготувати заздалегідь).
Бланшувати в гарячому бульйоні спочатку боби, а потім горошок (заморожений горошок бланшувати не потрібно). З бобів потрібно зняти жорстку шкірку.
Почистити артишоки, використовуючи тільки серцевину (стебла можна почистити і заморозити). Очищені головки розрізати на чвертинки і покласти в холодну воду, підкислену соком лимона.
Почистити цибулю, дрібно покришити і обсмажити в оливковій олії разом із зубком часнику (після обсмажування часник можна видалити). Додати цикорний салат (або салат айсберг), також вимитий і порізаний, а слідом артишоки.
Обсмажити все протягом 5 хвилин. Додати боби і горошок, після чого, залити овочі бульйоном. Посолити і поперчити за смаком. Готувати протягом 15-20 хвилин на помірному вогні, додаючи при необхідності бульйон.
Приготувати грінки. 4 обсмажених шматочки хліба натерти часником (грінки можна нарізати скибочками 2×2 або 3×3 см.) і розкласти по супових тарілках. Грінки посипати меленим чорним перцем і збризнути оливковою олією. Зверху розбити яйце, намагаючись не пошкодити жовток.
Залити грінки з яйцем киплячим супом і посипати дрібно нарізаною петрушкою. Суп подається гарячим.