Хичіни з картоплею і сиром
- 1. Пшенична мука — 5-6 ст.
- 2. Картопля (велика) — 5 шт.
- 3. Бринза — 500 г.
- 4. Кефір — 250 мл.
- 5. Вода — 250 мл.
- 6. Кріп — 1/2 пучка
- 7. Сметана — 500 г.
- 8. Часник — 2-3 зубки
- 9. Сіль — За смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для тіста. Кефір змішати з водою і потроху влити в борошно. Як тільки тісто стане щільним продовжити замішувати руками. Рідина може залишитися. Тісто має вийти не м'яким, але й не зовсім щільним. Подовше вимісити тісто. Покласти тісто в чашку, накрити його пакетом і рушником, щоб настоялося .
Відварити картоплю і гарненько розтерти, щоб не залишилося грудочок, оскільки вони будуть рвати тісто. Бринзу натерти на тертці і змішати з пюре, за бажанням можна додати трохи солі, але бринза сама досить солона.
Для соуса (поки готується тісто). Нарізати кріп , натерти часник, все це змішати з кефіром і сметаною в пропорції 1:2 (сметани повинно бути більше).
Поділити тісто і начинку на 12 кульок. Тісто розтягнути злегка руками, зверху покласти начинку. Обов'язково під тісто посипати борошно, щоб не липнуло до столу. Обов'язково прикрити під час усього процесу тісто рушником чи серветкою, тому що, якщо воно обвітритися почне рватися, або кришитися.
Защіпнути тісто зверху, розкатати потихеньку, не забувати посипати борошном. Катати потихеньку, інакше тісто буде рватися.
Смажити на розігрітій сковороді, без додавання олії, поки не підрум'яниться, складати в глибокий посуд з кришкою, зверху рясно змащувати вершковим маслом, можна його заздалегідь розтопити, але не обов'язково. Не забувати прикривати кришкою, оскільки полежавши в теплі хичіни не тільки стануть ніжними, а й залишаться гарячими до подачі на стіл. Подавати з соусом і свіжими овочами. Смачного!