Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима плита на кожен день літо › Угорський яєчний паштет
Угорський яєчний паштет

Угорський яєчний паштет

Угорщина дуже цікава країна. Угорська кухня, відрізняється великою різноманітністю страв. А фантазія приготування страв просто вражає. Угорські страви дивують своєю ситністю та використанням різноманітних приправ. Як і кожна кухня світу угорська має свої особливості. Страви угорської кухні дуже популярні за її межами. Ось і сьогодні ми представляємо вашій увазі одну із страв угорської кухні. Це страва під назвою угорський яєчний паштет. Основу страви складають яйця і волоські горіхи. Вони у своєму поєднанні і дають той грандіозний смак, який доповнюється часником і спеціями. Цей паштет може стати для вас прекрасною закускою. Приємного апетиту!

Кількість порцій 10
Час приготування 40 хв

  1. 1. Яйця — 4 шт.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 200 г.
  3. 3. Волоські горіхи — 50 г.
  4. 4. Часник — 3 зубчики
  5. 5. Вершкове масло — 2 ст. л.
  6. 6. Соняшникова олія — 1 ст. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У каструлі поставити варити яйця і коли вода закипить, варити їх протягом 10 хвилин. Потім поставити під холодну воду, щоб охолодити.

  2. Поки яйця остигають, очистити цибулю і нарізати її тонкими півкільцями.

  3. Розтопити на сковороді вершкове масло і соняшникову олію. Викласти цибулю і смажити приблизно 10-15 хвилин, до легкої золотистості. Цибулю на сковороді посолити і поперчити за смаком.

  4. Яйця очистити і порізати довільними шматочками.

  5. Волоські горіхи подрібнити в комбайні. Туди ж додати смажену цибулю, порізані яйця, нарізаний пластинками часник. Все за смаком посолити і поперчити.

  6. Збити все комбайном в однорідну масу і страва готова.

  7. Краще подавати паштет на шматочках хліба.