Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима важкий європейська торти › Домашній торт "Пташине молоко"
Домашній торт "Пташине молоко"

Домашній торт "Пташине молоко"

Що може бути краще домашнього торта, приготованого тут на вашій кухні?! Краще може бути тільки домашній торт "Пташине молоко", приготований за нашим рецептом вашими руками. Торт, звичайно, можна купити і в магазині без мороки, тим більше, що в наш час вибір величезний. "Так навіщо ж морочити собі голову",- запитаєте ви? Відповідь на це запитання є проста. Адже своїми руками ви можете створити на своїй кухні кулінарний шедевр, в який вкладете всю свою теплоту та щирість. Для приготування даного торта вам не будуть потрібні якісь особливі продукти. Всі продукти є простими: борошно, яйця, масло, цукор, шоколад, ваніль. Зате, як ви порадуєте своїх близьких цим тортиком, адже в ньому буде вкладена часточка вашої душі.

Кількість порцій 8
Час приготування 200 хв

  1. 1. Яйця — 10 шт.
  2. 2. Цукор — 100 г.
  3. 3. Борошно — 200 г.
  4. 4. Желатин — 40 г.
  5. 5. Молоко — 500 мл.
  6. 6. Вершкове масло — 350 г.
  7. 7. Ваніль — за смаком
  8. 8. Шоколад — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для початку приготувати бісквіт. Для цього збити яйця в міцну піну. Додати цукор і збити все. Потім додати борошна і знову збити. Форму змастити маслом. Перелити в неї тісто і випікати в розігрітій до 180ᵒC духовці, близько 30 хвилин.

  2. Для крему потрібно желатин розвести в теплій воді. Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки змішати зі склянкою цукру, влити  молока і добре перемішати. Потім додати борошна та помістити на водяну баню. Довести до кипіння та додати вершкове масло і ванілін.

  3. Ретельно збити. Желатин підігріти. Білки збити з цукром. Швидко влити в них желатин, постійно помішувати. Змішати збиті білки з кремом.

  4. Готовому бісквіту дати охолонути, потім розрізати його поперек. Нижній корж залити кремом і покласти на нього верхній корж. Помістити все в холодильник на 5 годин.

  5. В цей час приготувати глазур. Для цього подрібнений шоколад змішати з вершковим маслом і розтопити.

  6. Охолоджений торт покрити глазур'ю.