Шинка в желе
- 1. М'ясо (яловичина) — 350 г.
- 2. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 3. Морква — 1 шт.
- 4. Духмяний перець (горошок) — 3 шт.
- 5. Лавровий лист — 1 шт.
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Шинка — 450 г.
- 8. Желатин — 30 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку приготувати бульйон. Для цього м'ясо помити, покласти до кастрюлі та залити холодною водою (2 л.). Поставити кастрюлю на вогонь, довести до кипіння, зняти піну та зменшити вогонь. Моркву та цибулю почистити та помити. Покласти овочі до кастрюлі та посолити бульйон, ще покласти духмяний перець та лавровий лист. Варити 40 хвилин. З готового бульону шумівкою витягнути моркву та цибулину - їх потрібно викинути. Також шумівкою вітягнути м'ясо. Бульйон акуратно процідити через складену в 2-3 шари марлю.
В бульйон (200 мл.) засипати желатин. Поставити на середній вогонь та підігрівати, не даючи закипіти та постійно помішуючи, поки увесь желатин не розчинеться. Зняти з вогню, процідити через марлю. Дати трохи застигнути.
Нарізати шинку тонкими шматочками товщиною 2-2,5 мм. Підрівняти шматочки шинки, щоб вони відповідали розміру високого посуду. Покласти на дно шматок шинки. Кулінарним пензликом нанести на нього шар напівзастиглого желе. Покласти другий шматок, змастити желе. Повторювати, поки не будуть використані усі інгредієнти. Поставити до холодильнику на 2 години. Щоб витягнути шинку, потрібно перевернути форму на тарілку та на кілька хвилин накрити гарячим рушником.