Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима європейська другі страви риба › Горбуша, запечена у фользі
Горбуша, запечена у фользі

Горбуша, запечена у фользі

Пропонуємо вам прекрасну і дуже корисну страву. Корисну завдяки горбуші, яка містить у великій кількості найцінніші білки, які добре засвоюються в людському організмі. Крім цього, в м'ясі горбуші є багато таких вітамінів, як С, РР, А, В. Мало того до всього іншого горбуша містить найкориснішу поліненасичену кислоту омега-3. Омега-3 корисна в першу чергу для роботи нервової системи та головного мозку. Споживання в раціон омеги-3 позитивно впливає на пам'ять, а також підвищує рівень серотоніну в організмі, що призводить до відчуття людиною щастя і заспокоєння. Також позитивно омега-3 впливає на чоловічу потенцію. Горбушу, запечену у фользі можна вживати в якості основної страви.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Горбуша — 1 шт.
  2. 2. Сіль — за смаком
  3. 3. Сік лимонний — 3 ст.л.
  4. 4. Перець чорний мелений — за смаком
  5. 5. Сир твердий — 300 г.
  6. 6. Майонез — 5 ст.л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибу очистити, видалити нутрощі, розрізати вздовж хребта, витягнути хребет, нарізати на порційні шматки.

  2. Кожен шматок риби скласти в окрему "коробочку" з фольги, шкірою вниз. Посолити й поперчити, скропити лимонним соком, залишити на 10 хвилин.

  3. Змастити зверху рибу тонким шаром майонезу, посипати заздалегідь натертим сиром.

  4. Накрити краї фольги, щоб вони повністю закривали рибу, при цьому не торкалися сиру.

  5. Випікати протягом 20 хвилин в розігрітій духовці, при температурі 200°C.