Пряникові плюшки
- 1. Апельсин — 2 шт.
- 2. Цукор — 150 г.
- 3. Ванільний цукор — 1 упаковка
- 4. Листкове тісто — 1 упаковка
- 5. Яєчний білок — 1 шт.
- 6. Цукрова пудра — 150 г.
- 7. Подрібнені фісташки — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Один апельсин обдати окропом, натерти цедру на дрібній тертці, вичавити сік. Цукор змішати до однорідності з меленим мигдалем, апельсиновим соком, 1 ч. л. апельсинової цедри і сумішшю спецій для пряників.
Листкове тісто розморозити, розкачати, намазати мигдалево-цукровою сумішшю, не доходячи до країв 2 см. Яєчний білок збити, намастити ним краї. Міцно скачати тісто в рулет, поставити на 30 хвилин у холодильник.
Нарізати рулет поперек на шматочки товщиною 1 см. Викласти їх на застелене пекарським папером деко. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180°C градусів духовці на вогні трохи нижче середнього близько 20 хвилин.
Другий апельсин обдати гарячою водою, зрізати цедру тонкими смужками за допомогою овочечистки, вичавити сік. Змішати цукрову пудру з 6 ст. л. апельсинового соку до однорідності, намазати плюшки сумішю, що вийшла, і покласти їх остигати.
Викласти плюшки на тарілку, прикрасити апельсиновою цедрою, посипати фісташками, подавати до столу.