Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима європейська зелень вегетаріанські страви › Часниковий соус з петрушкою і селерою
Часниковий соус з петрушкою і селерою

Часниковий соус з петрушкою і селерою

Приготувати правильний соус до страви - ​​це теж неймовірно важко. Тому що підібрати зі всієї палітри продуктів потрібні інгредієнти для соусу - це дуже тонка справа. Недарма кулінари змагаються своєю майстерністю в приготуванні соусів. А соус - це доповнення до страви. Саме правильно підібраний соус змушує страву розкритися і заграти новими фарбами і відтінками. Ми вам пропонуємо перевірений рецепт приготування часникового соусу з петрушкою і селерою. Простий у приготуванні, смачний і дуже корисний соус. Він відмінно підійде до парової білої риби, курячої грудки, запечених або приготованих на пару овочів. Втім, з таким соусом можна запікати рибу, овочі, курку.

Кількість порцій 5
Час приготування 15 хв

  1. 1. Петрушка — 40 г.
  2. 2. Селера — 100 г.
  3. 3. Часник — 1 зубчик
  4. 4. Оливкова олія — 0,5 ч. л.
  5. 5. Вода — 3 ст. л.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Всі інгредієнти помити і почистити.

  2. Видалити у селери жорсткі волокна, а потім нарізати її шматочками.

  3. У блендері збити петрушку, часник, селеру, сіль і 3 столові ложки води. Додати в соус олію. І ще раз все збити.