Печиво з віщуванням
- 1. Борошно пшеничне — 100 г.
- 2. Крохмаль — 2 ст. л.
- 3. Пудра цукрова — 50 г.
- 4. Яйця — 3 шт.
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Цукор ванільний — 1 ст. л.
- 7. Олія рослина — 4 ст. л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно просіяти борошно і крохмаль у велику миску. В окремому посуді збити білки в піну. Продовжувати збивати, всипати в білки пудру і ванільний цукор.
У борошно з крохмалем додати масло і три столові ложки холодної води. Додати білки і замісити тісто. Залишити тісто на 20 хвилин. На деко постелити лист пергаменту з намальованими колами. Змастити пергамент маслом і викласти за допомогою чайної ложки на кожне з кіл тісто, розподіляючи його рівним шаром по всій площі кола.
Випікати в розігрітій до 180°С духовці не більше 8 хвилин.
Вийняти деко, випечені кола тіста швидко знімати з пергаменту на робочу поверхню. На середину кола класти папірець з побажанням, скласти коло навпіл. Потім ще раз навпіл, не склеювати кінців. Дати охолонути.