Фетучіні з телятиною і грибами під вершковим соусом
Кулінарні традиції сонячної Італії без сумнівів асоціюються з дивовижними стравами з пасти. Найбільш популярним видом даних італійських макаронних виробів вважається фетучіні. Ширина цієї тонкої локшини складає всього лише сім міліметрів. Це єдине, що відрізняє її від тальетеле. Правильно зварити локшину – це лише половина справи. Задає акцент страві саме соус. У даному рецепті для приготування соусу цибулю можете замінити цибулею-порей, яку необхідно нарізати півкільцями. Оригінальний вершковий соус зі шматочками ніжної телятини і ароматними грибами гідно оцінять найвибагливіші гурмани. Як можна відірватися від такої смакоти?
- 1. Фетучіні — 300 г.
- 2. Телятина — 500 г.
- 3. Гриби — 300 г.
- 4. Ріпчаста цибуля — 150 г.
- 5. Перець чилі — 0,5 стручка
- 6. Соняшникова олія — за смаком
- 7. Сирний сир — 150 г.
- 8. Вершки 10-20% — 200 мл.
- 9. Твердий сир — 150 г.
- 10. Мелений мускатний горіх — 0,5 ч. л.
- 11. Сіль — за смаком
- 12. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Посмажити на соняшниковій олії м'ясо протягом 30 хвилин (під кришкою).
Цибулю дрібно покришити.
У перцю чилі видалити насіння, дрібно нарізати.
Нарізати гриби пластинками.
До м'яса додати цибулю. Потім додати перець.
Додати гриби, посолити, поперчити, смажити під кришкою ще 20 хвилин.
Для соусу змішати сирний сир, вершки, натертий сир. Посолити і поперчити.
Додати мускатний горіх, перемішати, довести до кипіння. Нагрівати, при помішуванні, до тих пір, поки соус не почне густіти.
Макарони відварити до готовності. На тарілки викласти макарони, на макарони викласти м'ясо з грибами. На м'ясо викласти соус.