Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима середній європейська › Квасоля з ковбасками в томатному соусі
Квасоля з ковбасками в томатному соусі

Квасоля з ковбасками в томатному соусі

Приготуйте пікантну закуску – квасолю з ковбасками в томатному соусі. Страва відмінно підійде до будь-якого гарніру і прикрасить Ваш стіл. Подати можна і зі скибочкою свіжого хліба. За зовнішнім виглядом дуже нагадує грузинське лобіо. Ситно і поживно. В процесі тушкування м'ясна піджарка випустить соковитий жир, і овочі наситяться ароматами ковбасок і спецій. Якщо гості вже на порозі і немає часу відварювати квасолю, можете використовувати консервовану в томаті. Можна замінити мисливські ковбаски на копчену ковбасу, бекон або сосиски. В якості альтернативи помідорам, консервованим у власному соку, можна використовувати томатний сік, в якому і будуть тушкуватися інгредієнти.

Кількість порцій 3
Час приготування 120 хв

  1. 1. Квасоля — 300 г.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Морква — 1 шт.
  4. 4. Помідори, консервовані у власному соку — 240 г.
  5. 5. Мисливські ковбаски — 4 шт.
  6. 6. Соняшникова олія — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Паприка — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Квасолю промити, замочити на ніч у холодній воді.

  2. Воду злити, квасолю промити, залити чистою водою у співвідношенні 1:3 і поставити варити до готовності.

  3. Цибулю нарізати, моркву натерти на тертці. Ковбаски очистити і нарізати.

  4. На соняшниковій олії обсмажити цибулю і моркву до золотистого кольору, додати ковбаски, сіль і спеції, обсмажити все разом кілька хвилин.

  5. Додати в сковороду помідори разом з соком, перемішати, прогріти.

  6. Додати квасолю. Перемішати, зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати квасолю в томатному соусі ще 15 хвилин.