Вареники з сиром
- 1. Сир — 500 г.
- 2. Сметана — 50 г.
- 3. Яйце куряче — 1 шт.
- 4. Борошно пшеничне — 200 г.
- 5. Цукор — 2 ст. л.
- 6. Олія оливкова — 2 ст. л.
- 7. Вода — 0,3 стакана
- 8. Молоко — 0,5 стакана
- 9. Сіль — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Висипати в миску 2 склянки борошна. У центрі отриманої гірки зробити невелике поглиблення, розбити туди 1 яйце і додати 0,3 стакана теплої води, яку потрібно змішати з 0,5 стаканом молоком і сіллю. Ретельно вимісити тісто.
Сир пропустити через м'ясорубку, додати в нього цукор, жовток, столову ложку розтопленого масла, солі і все це добре перемішати.
Тісто розкачати дуже тонко, металевою виїмкою або стаканчиком вирізувати кухлі, змастити їх збитим білком, покласти на кожен гурток по чайній ложці сирної маси, а краї з'єднати і защипати.
За 10 хвилин до подачі на стіл вареники опустити в підсолений окріп і варити, поки вони не спливуть. Потім вийняти їх, полити розтопленим маслом і подавати зі сметаною.