Крем-суп із кольорової капусти з чеддером і кропом
- 1. Цибуля ріпчаста — 80 г.
- 2. Олія рослинна — 15 мл.
- 3. Часник — 2 зуб.
- 4. Бульйон курячий — 500 мл.
- 5. Картопля — 1 шт.
- 6. Капуста кольорова — 300 г.
- 7. Сир чеддер — 120 г.
- 8. Кріп — 30 г.
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Перець чорний — за смаком
- 11. Молоко — 100 мл.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Розігріти рослинну олію в невеликій каструлі і додати цибулю. Обсмажити близько 5 хвилин до м'якості, потім додати часник і смажити ще хвилину.
Картоплю помити, очистити і нарізати невеликими кубиками. Кольорову капусту помити і ножем розділити на невеликі суцвіття. Влити в каструлю бульйон і молоко, додати картоплю і кольорову капусту. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 30 хвилин.
Сир натерти на дрібній тертці. Кріп помити, просушити, дрібно нарізати. Коли час пройде, зняти суп з вогню і подрібнити блендером до стану пюре. Додати в гарячий суп тертий сир, постійно помішуючи, щоб він не брався грудочками. Сир повинен повністю розчинитися. Подавати суп, додавши зелень.