Вершковий соус з болгарським перцем
- 1. Болгарський перець червоний — 1 шт.
- 2. Цибуля — 1 шт.
- 3. Вершки — 100 мл.
- 4. Вино сухе біле — 60 мл.
- 5. Борошно — 1 ст. л.
- 6. Сіль — 0,25 ч. л.
- 7. Червоний перець — за смаком
- 8. Соняшникова олія — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Порізати цибулину досить великими шматочками, покласти в сковороду з соняшниковою олією і поставити на вогонь. Цибулю злегка обсмажити, добре перемішати, вогонь зменшити, сковороду накрити кришкою і тушкувати цибулю до м'якості.
Запекти в духовці перець. Після цього викласти його в тарілку і зверху накрити рушником або фольгою. Залишити на 2-3 хвилини. Шкірку зняти, насіння і плодоніжку вирізати. Перець і цибулю пропустити через м'ясорубку.
У сковороді без олії злегка обсмажити 1 столову ложку борошна. До борошна додати овочеву масу, добре розмішати, долити вершки і вино. Розмішати і варити на маленькому вогні, помішуючи, 5 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.