Грибний крем-суп з кедровими горішками
- 1. Гриби — 550 г
- 2. Олія оливкова — 6 ст.л.
- 3. Цибуля — 1 шт.
- 4. Борошно кукурудзяне — 15 г
- 5. Молоко — 500 мл
- 6. Бульйон курячий — 1 л
- 7. Лимон — 1 шт.
- 8. Горіхи кедрові — 30 г
- 9. Вершки — 30 мл
- 10. Сіль — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Гриби помити. Залишити 50 грам грибів, решту порізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. У каструлі розігріти 4 столові ложки оливкової олії, додати цибулю і гриби, накрити кришкою і смажити близько 15 хвилин до м'якості.
Додати кукурудзяне борошно, перемішати, потім додати молоко і бульйон. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 30-40 хвилин. Перелити суп в блендер і подрібнити до однорідного стану. Додати лимонний сік, сіль і перець.
Тонко нарізати решту грибів скибочками. Розігріти олію в сковороді і додати гриби і кедрові горішки. Готувати кілька хвилин, поки гриби не стануть м'якими, а горішки рум'яними. Додати в суп і подавати, прикрасивши кожну тарілку вершками.