Лазанья із сьомгою
- 1. Лазанья (листи) — 9 шт.
- 2. Риба сьомга (філе) — 800 г.
- 3. Морква — 2 шт.
- 4. Зубчик часнику — 4 шт.
- 5. Оливкова олія — 30 г.
- 6. Біле сухе вино — 100 г.
- 7. Кріп — за смаком
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Перець чорний мелений — за смаком
- 10. Борошно — 45 г.
- 11. Вершкове масло — 50 г.
- 12. Молоко — 500 мл.
- 13. Цедра лимону — 1 шт.
- 14. Сир Моцарелла — 100 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно посолити, поперчити та посипати нарізаним кропом рибу. В сковороді обсмажити на оливковій олії часник, додати натерту моркву, злегка посмажити та влити вино, потушкувати хвилин 5.
Потім приготувати білий соус: в маленькій кастрюльці розпустити масло. Всипати борошно та швидко розмішати, щоб борошно увібрало масло. Після цього влити порціями молоко, ретельно та швидко розмішати вінчиком, щоб не було грудочок, та на середньому вогні довести до загусання (15 хвилин). Посолити та додати цедру лимону.
Листи лазаньї опустити в киплячу підсолену воду на 1-2 хвилини. На дно форми для запікання налити 2-3 столові ложки соусу, викласти 3 листи, на них половину рибу, половину моркви, третину соусу, далі ще 3 листи - риба - морква - соус, зверху 3 листи - соус - сир. Запікати при 180°С до тих пір, поки розплавиться та підрумяниться сир (близько 30 хвилин).