Торт "Кучерявий пінчер"
- 1. Борошно — 400 г.
- 2. Цукор — 100 г.
- 3. Сметана — 200 г.
- 4. Оцет — 2 ст. л.
- 5. Масло вершкове — 10 г.
- 6. Горіхи волоські — 50 г.
- 7. Яйця — 2 шт.
- 8. Згущене молоко — 250 г.
- 9. Сода — 2 ч. л.
- 10. Какао — 3 ст. л.
- 11. Родзинки — 40 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування торта взяти муку, цукор, сметану, вершкове масло, родзинки без кісточок та грецькі горіхи зі згущеним молоком. Всі продукти повинні бути кімнатної температури.
Перед цим сметану потрібно викласти в друшляк, застелити марлею, поставити в каструлю та залишити в прохолодному місці на ніч. Для тіста добре збити два яйця і стакан цукру. Окремо погасити оцет содою та добре перемішати. Додати до яєць та цукру 200 грам сметани, згущене молоко, погашену соду.
Всипати частину просіяної муки. Замісити однорідне тісто. Форму для запікання змастити вершковим маслом та вилити на нього тісто. Поставити в розігріту до 180°С духовку та випікати 25 хвилин. Готовий корж викласти на тарілку.
Тісто, що залишилось розділити на дві частини в одну додати какао, щоб наповнити коричневим кольором. По черзі в форму вилити біле та коричневе тісто. Після готовності коржі порвати на шматки. Дані шматки вмочувати в крем та посипати родзинками та горіхами. Викласти із шматків гірку та полити глазур’ю.
Для її отримання з’єднати цукор, сметану та какао – довести до кипіння, потім розчинити вершкове масло і зняти з вогню.