Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима пароварка європейська випічка › Бісквітний кекс на пару
Бісквітний кекс на пару

Бісквітний кекс на пару

Справжнє відкриття для господинь - випічка на пару. Для приготування випічки на пару можна використовувати пароварку або мультиварку. У ній вона виходить завжди ніжною і повітряної, і не потрібно стежити за часом і постійно підглядати. Про те, що пиріг готовий, сповістить сигнальний гудок. Найбільш вдалими виходять в мультиварки різні бісквіти. Класичний рецепт випічки для мультіварок - бісквітний кекс на пару. Приготувати його не складно, для замішування тіста знадобиться не більше 5 хвилин і найпростіші продукти. Бісквітний кекс на пару - традиційний десерт, подається до чаю в багатьох країнах, блюдо, яке вам обов'язково варто спробувати.

Кількість порцій 4
Час приготування 90 хв

  1. 1. Маргарин — 125 г.
  2. 2. Цукрова пудра — 125 г.
  3. 3. Яйце куряче — 2 шт.
  4. 4. Борошно пшеничне — 170 г.
  5. 5. Розпушувач — 5 г.
  6. 6. Есенція ванільна — 0,5 ст. л.
  7. 7. Молоко — 2 ст. л.
  8. 8. Родзинки — 75 г.
  9. 9. Масло вершкове — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У миску просіяти борошно і розпушувач. Окремо збити цукрову пудру з розм'якшеним маргарином. Додати по одному яйцю в суміш маргарину і пудри, постійно збиваючи, після додати борошняну суміш, влити молоко і ванільну есенцію, додати родзинки, замісити тісто.

  2. Змастити вершковим маслом чашу для пароварки. Викласти в неї тісто. Вирізати з харчового паперу коло, розміром з чашу пароварки, в якій тісто. Накрити папером чашу, зверху застелити харчовою плівкою.

  3. Поставити чашу в пароварку, готувати протягом 45 хвилин, після чого додати воду в пароварку, готувати ще 35-45 хвилин. Після, перекласти бісквітний кекс на тарілку.