Біскотті з розмарином і пармезаном
Це класичне італійське печиво. Біскотті в перекладі з італійського "випечене двічі", тому що спочатку випікаються батони з тіста для біскотті, а потім вони нарізаються шматочками і знову запікаються в духовці. Наявність розмарину в рецепті додасть приємний смак пармезанe. Дуже важливо, що розмарин не втрачає свій аромат при тривалій тепловій обробці, тому його можна додавати при смаженні, тушкуванні або запіканні продуктів. За даним рецептом біскотті виходять гостренькими і добре поєднуються з супчиком або білим вином.
- 1. Борошно пшеничне — 3 ст. л.
- 2. Сіль — за смаком
- 3. Перець чорний мелений — за смаком
- 4. Розпушувач — за смаком
- 5. Розмарин свіжий — 0,5 шт.
- 6. Сир пармезан — 1 ч. л.
- 7. Яйце куряче — 0,5 шт.
- 8. Масло вершкове — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У мисці змішати борошно, сіль, розпушувач, тертий пармезан. Накришити в миску, також, розмарин.
Розтопити вершкове масло, додати в нього яйця, перемішати. Влити яєчну суміш до борошняної, збити блендером до однорідної маси.
Із тіста скачати ковбаску. Деко застелити харчовим папером, викласти рулет із тіста. Трохи придавити тісто.
Випікати протягом 30 хвилин, в розігрітій до 175°C духовці. Витягнути з духовки, дати повністю охолонути, нарізати на шматочки, знову поставити деко в духовку, зменшити температуру духовки до 120°C, випікати протягом 30 хвилин.