Бефстроганов з яловичої вирізки
Звичайно ж, однією із найбільш популярних страв російської кухні є саме та, що ми зараз запропонуємо. Бефстроганоф з яловичої вирізки славиться своїм ніжним та, водночас, соковитим смаком. Такі характеристики йому надають неперевершені складові. Заправлена томатною пастою яловичина в поєднанні зі свіженькою та легкою сметанкою, наповнить страву неперевершеним смаком та приємним ароматом. Щедро використані спеції злегка забарвлять наш бефстроганов новими враженнями. Не слід забувати і про корисні властивості цієї страви, а саме - використання яловичини наповнить її цілим комплексом вітамінів. Адже відомо, що яловичина є джерелом білка, вітамінів групи В, а також містить цілий ряд макро та мікроелементів. Після такої реклами просто необхідно спробувати страву та перевірити на собі всі її позитивні властивості.
- 1. Яловичина — 800 г.
- 2. Сметана — 250 г.
- 3. Томатна паста — 2 ст. л.
- 4. Цибуля — 200 г.
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Перець — за смаком
- 7. Масло рослинне — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Яловичину обмити, нарізати шматочками і відбити до товщини 0,5 см.
Ці ж шматочки розрізати на смужки товщиною також 0,5 см. Посолити і поперчити.
Лук очистити і нарізати кружечками. Викласти його на розпечену, змащену маслом сковороду і злегка обсмажити.
Далі збільшити вогонь і зверху на цибулю викласти яловичину і першу хвилину не перемішувати. Потім вогонь зменшити, все перемішати. Через 2 хвилини додати сметану і томатну пасту. Накрити кришкою і тушкувати 20 хвилин періодично помішуючи.
Далі ще злегка поперчити і, якщо потрібно, посолити. Тушкувати ще 2 хв. Викласти на тарілку і прикрасити зеленню або овочами. Відмінно підійде до відварного рису або картоплі.