Апельсиновий пудинг в мікрохвильовій печі
- 1. Вершкове масло — 150 г.
- 2. Борошно — 100 г.
- 3. Яйце — 2 шт.
- 4. Цукор — 125 г.
- 5. Цедра апельсину — 2 шт.
- 6. Ванільний цукор — 10 г.
- 7. Мед — 2 ст. л.
- 8. Апельсиновий сік — 2 ст. л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для бісквіта підготувати 100 г. вершкового масла, 100 г. муки, цукор, 2 яйця, цедра двох апельсинів, 10 г. ванільного цукру. Збити інгредієнти міксером до однорідності.
Приготувати соус. Мед, вершкове масло, апельсиновий сік помістити в каструлю. Поставити її на повільний вогонь і постійно помішуючи довести до кипіння.
Порційні вогнетривкі форми (можна узяти келихи) змастити маслом. Потім посипати борошном. У кожну форму влити 1 ст. л. апельсинового соусу, зверху викласти тісто. Накрити форми плівкою. Зробити проколи в плівці ножем.
Поставити форми в мікрохвильову піч і випікати 5 хвилин (потужність 650 Ватів). Готовий пудинг полити соусом, що залишився. Прикрасити часточками апельсина.