Ананасово-манговий пиріг
- 1. Масло вершкове — 2,5 ст. л.
- 2. Цукор — 2,5 ст. л.
- 3. Яйце куряче — 0,5 шт.
- 4. Борошно пшеничне — 3,5 ст. л.
- 5. Розпушувач — 0,5 ч. л.
- 6. Сіль — 3 г.
- 7. Молоко — 4 ст. л.
- 8. Цукор ванільний — 3 г.
- 9. Цукор тростинний — 2,5 ст. л.
- 10. Оцет винний червоний — 2 ч. л.
- 11. Ананас — 4,5 ст. л.
- 12. Манго — 100 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Поставити каструлю на середній вогонь, додати в неї 30 г. вершкового масла, розтопити, додати тростинний цукор, влити оцет. Постійно змішувати суміш, до розчинення цукру.
Змастити форму для випікання маслом, вилити трохи суміші з каструлі на дно форми, зверху викласти нарізані кубиками манго і ананаси, зверху на фрукти вилити соус, що залишився.
Змішати борошно і розпушувач з сіллю, додати ванільний цукор. Окремо змішати 60 г. вершкового масла з цукром, збити суміш. Влити в цукрово-масляну суміш половину молока, а також додати половину борошняної суміші. Збивати міксером після кожного додавання. Потім повторити процедуру, додати другу половину молока і борошняної суміші.
Збити білок з 1 ст. л. цукру, додати в тісто. Замісити тісто, викласти на фрукти у формі.
Випікати пиріг 20-23 хвилини, в духовці при температурі 180ºС, після духовки пиріг остудити, перевернути догори дном на велику тарілку, фрукти будуть зверху пирога.