Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима плита літо › Хашбраун
Хашбраун

Хашбраун

Хашбраун страва для нас нова. Буквально кілька років тому про неї ніхто й не знав. А між іншим хашбраун - це традиційний сніданок в США. Готується він дуже швидко і легко. Рецептів приготування хашбрауна теж є чимало. Але можна почати з приготування класичного хашбрауна, рецепт якого маємо честь вам сьогодні запропонувати. Цей рецепт складається з самої картоплі і спецій, тому для приготування цієї страви вам нічого більше не потрібно. Але також є і більш складні рецепти, про які також не варто забувати. Подають хашбраун тільки гарячим. Його можна вживати як окрему страву, так і в якості гарніру, наприклад, з котлетою або рибою.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Картопля — 2 шт.
  2. 2. Вершкове масло — 2 ст. л.
  3. 3. Сіль — за смаком
  4. 4. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю очистити, натерти на крупній тертці. Кинути в киплячу воду, проварити 2-3 хвилини.

  2. Відкинути на друшляк, дати воді стекти, картопляну стружку віджати. Додати сіль, перець, перемішати.

  3. У сковороді розігріти 1 ст. л. вершкового масла. Викласти картоплю, розрівняти.

  4. Смажити під кришкою з двох сторін на повільному вогні по 10 хвилин.