Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вегетаріанські страви середній італійська літо › Тосканський суп зі свіжою оливковою олією
Тосканський суп зі свіжою оливковою олією

Тосканський суп зі свіжою оливковою олією

Просто і доступно - ось головна риса тосканської кухні. Таким і є тосканський суп зі свіжим оливковим маслом: простим і доступним. Суп по-тосканськи зігріє і наповнить організм енергією. Дуже ароматний суп. Овочеві інгредієнти супу, заправлені оливковою олією - не просто смачна страва, але і коктейль з антиоксидантів, що зберігає вам молодість. Низька калорійність супу, невеликий вміст вуглеводів і значний відсоток рідини - причина популярності серед тих, що худнуть. І це ще не все. Як самі оливки, так і масло з них позитивно впливають на травлення і є відмінною профілактикою виразки шлунка.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Олія оливкова — 50 мл.
  2. 2. Квасоля біла консервована — 200 г.
  3. 3. Капуста білокачанна — 1 шт.
  4. 4. Капуста червонокачанна — 1 шт.
  5. 5. Картопля — 2 шт.
  6. 6. Кабачки — 2 шт.
  7. 7. Гарбуз — 200 г.
  8. 8. Морква — 2 шт.
  9. 9. Стебло селери — 1 шт.
  10. 10. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  11. 11. Бульйон овочевий — 500 мл.
  12. 12. Часник — 4 шт.
  13. 13. Кмин — за смаком
  14. 14. Базилік — за смаком
  15. 15. Кріп — за смаком
  16. 16. Майоран — за смаком
  17. 17. Шавлія — за смаком
  18. 18. Розмарин — за смаком
  19. 19. Сіль — за смаком
  20. 20. Перець чорний мелений — за смаком
  21. 21. Хліб білий — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капусту нашаткувати. Картоплю, кабачки, гарбуз, цибулю і селеру очистити і нарізати кубиками, часник очистити і розрізати на дві частини.

  2. У невелику каструлю налити оливкову олію, поставити на вогонь, розігріти, додати половину часнику, протушкувати.

  3. Додати в каструлю до часнику цибулю, селеру і моркву. Тушкувати деякий час, потім влити бульйон.

  4. Додати в каструлю інші овочі, тушкувати протягом 30-45 хвилин. Овочі повинні стати м'якими, при необхідності доливати бульйон. Додати квасолю і спеції, варити ще 5 хвилин. При подачі шматок м'якоті білого хліба натерти часником, скропити оливковою олією, покласти його в тарілку, вилити зверху суп, подавати з оливковою олією.