Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вегетаріанські страви блендер європейська вечеря › Салат із шпинату з мигдалем і помідорами
Салат із шпинату з мигдалем і помідорами

Салат із шпинату з мигдалем і помідорами

Багато можна говорити про користь шпинату. У Франції його навіть називають "королем". І не дарма. Вживаючи ці дивовижні листочки в салатах та інших стравах, ми збагачуємо організм; за допомогою шпинату виводяться шлаки і токсини. Також він дуже корисний для вагітних жінок і діток. У шпинаті міститься йод, лютеїн і клітковина, яка є дуже корисною для людини. Такий легкий салат можна вживати навіть щодня, адже в ньому стільки корисних продуктів. Ккрім шпинату у ньому міститься мигдаль, гриби і помідори

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Шпинат — 100 г
  2. 2. Помідори чері — 200 г
  3. 3. Печериці свіжі — 200 г
  4. 4. Мигдаль — 30 г
  5. 5. Олія оливкова — 2 ст. л.
  6. 6. Оцет бальзамічний — 1 ч. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Листя шпинату промити і порвати руками на шматочки.

  2. Помідори черрі промити і розрізати навпіл.

  3. Печериці промити, при необхідності зняти верхню шкірку і порізати на скибочки.

  4. Мигдаль обсмажити до рум'яності і перемолоти в блендері разом із бальзамічним оцтом, оливковою олією, сіллю і перцем.

  5. Заправити цим соусом салат і подавати.