Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вегетаріанські страви європейська сімейне свято › Салат з грибами, яблуком і апельсином
Салат з грибами, яблуком і апельсином

Салат з грибами, яблуком і апельсином

Погодьтеся, поєднання грибів і фруктів ви, напевно, зустрічали дуже рідко. Але не варто відразу ж відхиляти такий варіант. Адже, хоч це буде і трохи незвично, салат вам однозначно сподобається. Гриби тут підійдуть будь-які свіжі (гарним вибором будуть шампіньйони). А при обсмажуванні до них можна додати різноманітні спеції, наприклад, італійські трави. Яблука для салату краще взяти кисло-солодкі на смак. Сир також підійде будь-який. За бажанням з інгредієнтів в салат можна додати відварну курку (тоді краще замінити заправку з оливкової олії майонезом) або трохи обсмажену і нарізану соломкою (або кубиками) шинку.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Гриби — 400 г.
  2. 2. Апельсин — 200 г.
  3. 3. Яблука — 200 г.
  4. 4. Сир твердий — 200 г.
  5. 5. Олія оливкова — 30 мл.
  6. 6. Зелень — 30 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гриби помити, нарізати кубиками або скибочками. На сковороді розігріти невелику кількість оливкової олії і обсмажити гриби.

  2. Очистити апельсин, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Розділити часточки на шматочки.

  3. Яблуко помити і нарізати соломкою або кубиками. Зелень помити, просушити і подрібнити. Сир нарізати кубиками або соломкою.

  4. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.