Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вегетаріанські страви легкий мексиканська осінь › Мексиканський картопляний салат
Мексиканський картопляний салат

Мексиканський картопляний салат

Цей салат, мабуть, отримав свою назву завдяки своєму смаку. Всі знають, що мексиканська кухня славиться своєю гостротою та гіркуватістю. І правда, в нашому мексиканському картопляному салаті є і перчик чилі для гострих відчуттів, і часник для аромату і насиченого смаку. Так що, якщо ви шанувальник такої гострої їжі, тоді цей салатик для вас. При цьому, він може бути і повноцінною стравою, тому що в ньому присутня ситна картопля, соковитий перець і м'який авокадо. У цьому салаті змішалося все, щоб своїм приємним смаком і ароматом порадувати вас і ваших рідних. Так що не думайте, а скоріше приступайте до готування цього простого, але особливого салату.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Картопля — 440 г.
  2. 2. Авокадо — 1 шт.
  3. 3. Помідори — 220 г.
  4. 4. Олія оливкова — 10 мл.
  5. 5. Лимон — 50 г.
  6. 6. Часник — 1 зуб.
  7. 7. Цибуля ріпчаста — 80 г.
  8. 8. Перець чилі — 50 г.
  9. 9. Перець солодкий — 50 г.
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і просушити картоплю. Авокадо помити, розрізати навпіл, видалити кісточку і очистити.

  2. М'якоть розім'яти виделкою або дрібно нарізати. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Помідори помити, нарізати кубиками.

  3. Солодкий перець і чилі помити, видалити насінні коробки й нарізати кубиками. У великій мисці змішати картоплю, перці, авокадо, оливкову олію, лимонний сік, часник і цибулю. Додати сіль, перець і все акуратно перемішати, розкласти салат на порційні тарілки і подавати.