Сирний пиріг з чорною смородиною
- 1. Борошно — 200 г
- 2. Розпушувач — 5 г
- 3. Сіль — 2 г
- 4. Цукор — 150 г
- 5. Яйця — 3 шт.
- 6. Вершкове масло — 120 г
- 7. Сир кисломолочний — 500 г
- 8. Сметана — 100 г
- 9. Крохмаль — 40 г
- 10. Чорна смородина — 300 г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Борошно просіяти з розпушувачем, додати сіль і нарізане кубиками вершкове масло, пробити блендером до отримання вологої крихти.
Покласти цукор і 1 яйце, замісити тісто. Загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
2 яйця збити з цукром, додати сметану і протертий сир, збити міксером до однорідної маси, додати просіяний крохмаль, перемішати.
Розігріти духовку до 180°C градусів.
Третину ягід, 5 ст. л. води і 2 ст. л. цукру уварити на повільному вогні. Змішати з рештою ягід.
Охолоджене тісто розподілити в роз'ємній формі, зробивши бортики висотою близько 4-5 см. Вилити сирну начинку і рівномірно розподілити ягоди злегка втиснувши їх в сир.
Випікати пиріг близько 45 хвилин. Злегка охолодити, від'єднати форму і остаточно охолодити.