Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо білоруська вечеря весна › Кабачки, фаршировані грибами
Кабачки, фаршировані грибами

Кабачки, фаршировані грибами

З кабачків готують величезну кількість страв, одне з них - кабачки, фаршировані грибами. Це ситне ароматне блюдо, готується дуже просто і швидко і прекрасно підходить для повсякденного меню. Варіантів начинки може бути нескінченна безліч. Це і м'ясний фарш, різні овочі, фарш з рисом і будь-яка інша начинка в залежності від ваших смакових уподобань. Кабачки, фаршировані грибами найсмачніше виходять в духовці, коли готуються на невеликому вогні. Блюдо просочується грибним ароматом, кабачки стають ніжними і соковитими.

Кількість порцій 2
Час приготування 60 хв

  1. 1. Кабачки — 2 шт.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Гриби — 150 г.
  4. 4. Помідори — 2 шт.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Почистити і порізати цибулину, обсмажити. Гриби промити, порізати і додати до цибулі. Посолити, поперчити. Помішуючи, готувати до випаровування рідини.

  2. Кабачки розрізати уздовж навпіл і вирізати ножем внутрішню частину. Подрібнити її і додати до грибів. Готувати до випаровування соку від кабачків.

  3. Начинити човники від кабачків, зверху викласти кружальця помідорів і відправити в духовку при 180°C на 40 хв.