![Торт "Lapis Surabaya"](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.de72a08f420d2ddc522814d591f07e42.350x350.jpeg)
Торт "Lapis Surabaya"
- 1. Яйце куряче — 30 шт.
- 2. Цукрова пудра — 250 г.
- 3. Борошно — 100 г.
- 4. Крохмаль кукурудзяний — 15 г.
- 5. Ваніль (стручок) — 1 шт.
- 6. Молоко сухе — 15 г.
- 7. Масло вершкове — 375 г.
- 8. Молоко згущене — 3 ст. л.
- 9. Какао-порошок — 20 г.
- 10. Розпушувач — 0,25 ч. л.
- 11. Шоколадна паста — 200 г.
- 12. Полуничний джем — 150 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Відокремити жовтки від білків, білки вилити в ємність і прибрати в холодильник (можуть зберігатися близько 40 днів).
Дістати насіння зі стручка ванілі. Підготувати три форми для випікання, якщо форми з дном, необхідно змастити вершковим маслом і присипати борошном.
У миску вилити 20 жовтків, 150 г. цукрової пудри і насіння ванілі. Збивати масу 10-15 хвилин, до збільшення маси втричі. Окремо просіяти борошно в миску, додати сухе молоко і кукурудзяний крохмаль. Розтопити 250 г. вершкового масла. На останніх хвилинах збивання в жовткову масу додати 2 ст. л. згущеного молока. Сюди ж додати суху суміш з борошна, молока і крохмалю. Обережно перемішати лопаткою знизу вгору. Частину тіста викласти в топлене вершкове масло, змішувати до об'єднання інгредієнтів. Після, вилити отриману суміш в основне тісто, ретельно перемішати. Розподілити тісто у дві форми. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180°C духовці протягом 20-30 хвилин, до моменту, коли дерев'яна шпажка буде виходити сухою. Готовий бісквіт повинен постояти 15 хвилин у формі. Вийняти з форми і дати повністю охолонути.
У миску просіяти 30 г. борошна з розпушувачем, додати какао порошок. Розтопити 125 г. вершкового масла. Збити 10 яєчних жовтків разом із 100 г. цукрової пудри протягом 10-15 хвилин. На останніх хвилинах у жовткову суміш додати 1 ст. л. згущеного молока і 25 г. шоколадної пасти. Сюди ж додати суху суміш з борошна, розпушувача і какао порошку. Обережно перемішати лопаткою знизу вгору. Частину тіста викласти в топлене вершкове масло, змішувати до об'єднання інгредієнтів. Після, вилити отриману суміш в основне тісто, ретельно перемішати. Розподілити тісто в одну форму. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180°C духовці протягом 20 хвилин, до моменту, коли дерев'яна шпажка буде виходити сухою. Готовий бісквіт повинен постояти 15 хвилин у формі. Вийняти з форми і дати повністю охолонути.
Решту 175 г. шоколадної пасти розділити на дві частини. Джем розділити на три частини. Покласти один жовтий бісквіт на обробну дошку. Змастити його половиною шоколадної пасти і джемом. Покласти зверху шоколадний бісквіт, повторити процедуру. Накрити зверху другим жовтим бісквітом. Зверху помазати джемом. Подавати охолодженим.