Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо плита тайська весна › Тайський кокосовий суп із карі
Тайський кокосовий суп із карі

Тайський кокосовий суп із карі

Пропонуємо сьогодні відчути себе десь на маловідомому острові в Індійському Океані. Уявіть, як ви ніжитеся на білому піску, милуєтеся блакитним океаном і п'єте кокосове молоко, закушуючи фініком. Ех, всім хотілося б зробити собі такий відпочинок, але не у всіх є можливості. Тоді пропонуємо вам сьогодні влаштувати хоча б частку цієї райдужної картинки у себе на кухні і приготувати ексклюзивний тайський кокосовий суп з каррі. Тут присутні всі заморські продукти. У цьому супі є і фініки, і кокоси, і не тільки. Суп готується до вашого подиву неймовірно швидко і легко. Всього за тридцять хвилин ви будете мати приголомшливу насичену страву загадкової тайської країни, загубленої в Тихому Океані .

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Гриби шиїтаке — 5 шт.
  2. 2. Лайм — 1,5 шт.
  3. 3. Кокос — 3 шт.
  4. 4. Імбир тертий — 1,5 ч. л.
  5. 5. Олія оливкова — 100 мл.
  6. 6. Сік лайма — 2 ст. л.
  7. 7. Фініки — 3 шт.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Соус соєвий — 1 ст. л.
  10. 10. Часник — 2 шт.
  11. 11. Карі — 1 ч. л.
  12. 12. Цибуля зелена — 3 шт.
  13. 13. Перець чорний мелений — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Замаринувати гриби в соку половини 1 лайма і солі.

  2. Подрібнити м'якоть кокоса в блендері, змішати з молоком кокоса.

  3. Додати до кокосу імбир, сік лайма, олію, фініки, посолити, додати соєвий соус, часник, карі і чилі.

  4. Всі інгредієнти змішати в блендері. Дістати гриби з маринаду, додати в загальну суміш, додати нарізаний лук.

  5. Поставити на вогонь суп, нагріти, не доводити до кипіння.