Суп-пюре з риби та зеленого горошку
Експериментуйте з першими стравами і приготуйте смачний суп-пюре з риби і зеленого горошку. Готується він дуже швидко і просто, а результат Вас приємно здивує. Рибу можна брати як білу, так і червону. Червону використовувати краще, оскільки жири червоної риби дуже корисні і прекрасно наситять смак супу. Якщо бажаєте повною мірою відчувати рибку в супі, не подрібнюйте її в чаші блендера, а після варіння остудіть і розділіть на порційні шматочки. Сливки і масло створюють наваристу основу супу, а риба як не можна краще доповнює смак. Горошок надає супу насичений зелений колір. Підійде і консервований горошок, і заморожений, однак попередньо зварений.
- 1. Масло вершкове — 2 ст. л.
- 2. Борошно пшеничне — 2 ст. л.
- 3. Молоко — 100 мл.
- 4. Сіль — за смаком
- 5. Яйце куряче — 1 шт.
- 6. Філе білої риби — 400 г.
- 7. Зелений горошок консервований — 300 г.
- 8. Морква — 1 шт.
- 9. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- 10. Олія рослинна — за смаком
- 11. Вершки — 50 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Відварити рибу. Обсмажити в олії на сковороді цибулю з морквою.
Змішати в мисці горошок з обсмаженими цибулею і морквою, залити невеликою кількістю бульйону з риби. Перемішати.
Викласти в чашу блендера відварну рибу і суміш із миски. Подрібнити.
Обсмажити борошно у вершковому маслі на сковороді. Влити вершки, посолити за смаком. Тушкувати протягом 3-4 хвилин.
У каструлі змішати рибно-овочеве пюре із блендера, влити білий соус зі сковороди, посолити при необхідності, довести до кипіння. Заправити суп наприкінці молочно-яєчною сумішшю, з додаванням вершкового масла.