Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо плита гарбуз весна › Суп молочний з гарбузом і манною крупою
Суп молочний з гарбузом і манною крупою

Суп молочний з гарбузом і манною крупою

Дивлячись на складові даного рецепта, можна з упевненістю сказати, що цей молочний суп є корисною стравою, легкозасвоюваною і дуже поживною. Основний інгредієнт - гарбуз, просто незамінне джерело клітковини, благотворно впливає на травну систему, шлунково-кишковий тракт. Завдяки вітаміну Т в організмі людини поліпшуються всі обмінні процеси, добре засвоюється важка їжа, отже попереджається ожиріння. Також цей суп чудово підійде і для літніх людей.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Молоко — 350 мл.
  2. 2. Гарбуз — 100 г.
  3. 3. Крупа манна — 25 г.
  4. 4. Цукор — 15 г.
  5. 5. Масло вершкове — 10 г.
  6. 6. Вода — 100 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Очистити гарбуз, нарізати невеликими шматочками. Розігріти сковороду, викласти на неї гарбуз, залити водою, тушкувати до готовності.

  2. Готовий гарбуз протерти через сито разом із підливою.

  3. Довести до кипіння молоко в каструлі, всипати манну крупу, варити 10 хвилин. Змішати манну кашу із гарбузовим пюре, додати цукор, перемішати. Подавати із маслом.