Свинина, смажена з арахісом
- 1. Свинина (філе) — 250 г
- 2. Солодкий перець — 100 г
- 3. Арахіс — 40 г
- 4. Рослинна олія для смаження — 5 ст.л.
- 5. Яйця — 2 шт.
- 6. Картопляний крохмаль — 40 г
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Рисовий оцет — 2 ч.л.
- 9. Соєвий соус — 2 ч.л.
- 10. Червоний гострий перець — 2 г
- 11. Мелений імбир — 2 г
- 12. Часник — 2 зубчики
- 13. Цибуля — четвертинка
- 14. М'ясний бульйон — 0,5 склянки
- 15. Цукор — 1,5 ч.л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо наріжте дрібними кубиками, посоліть, перемішайте.
Арахіс очистіть від лушпиння і злегка підсмажте в розігрітій олії.
Віддаліть білки від жовтків (жовтки нам не знадобляться). Білки злегка збийте.
У невеликій кількості холодної води розведіть половину норми крохмалю до рідкого стану.
У м'ясо влийте крохмаль і білки, добре перемішайте
Часник і цибулю дуже дрібно порубати.
З'єднайте бульйон, решту крохмалю, сіль, рисовий оцет (краще використовувати рисове вино - мирин), соєвий соус, цибуля, часник, імбир і цукор, розчинений у невеликій кількості теплої води.
Олію розігрійте до помірної температури і швидко, невеликими порціями, просмажте в ньому м'ясо. Діставайте м'ясо шумівкою, щоб стікав зайвий жир.
Солодкий перець очистіть від насіння і наріжте дрібними кубиками - такого ж розміру, як м'ясо. (До речі, замість перцю в цьому рецепті також можна використовувати свіжий огірок).
Просмажте його в сильно розігрітій олії, кілька разів перемішайте і покладіть туди ж підсмажене м'ясо. Ще трохи просмажте все, перемішуючи інгредієнти лопаткою, потім влийте підготовлений соус. Дайте ще трохи протушкуватися, всипте горіхи і поперчіть. Коли соус закипить, зніміть м'ясо з вогню, розкладіть по тарілках і подавайте.