![Свинина по-англійськи](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.3d35dc6becf0d574f5ea98bd67602c63.350x350.jpeg)
Свинина по-англійськи
Ще один цікавий варіант приготування свинини. Попередньо обсмажена на салі свинина з рум'яною цибулею гармонійно поєднується в цій страві з часточками яблук. Несподівано, чи не так? Оригінально і дуже смачно! Не пропустіть дуже важливий момент - попереднє пассерування борошна, яке додають у страву. У процесі пасерування в борошні руйнується крохмаль, а вміст розчинних речовин збільшується. При цьому, що теж дуже важливо, притаманні сирому борошну запах і смак зникають. Пасероване борошно не утворює клейкої маси. У запропонованому рецепті борошно пасерують без додавання жиру. Для цього його висипають на сковорідку рівним шаром і смажать, помішуючи, до зміни відтінку.
- 1. Свинина — 450 г.
- 2. Сало свиняче — 40 г.
- 3. Цибуля ріпчаста — 80 г.
- 4. Борошно пшеничне — 20 г.
- 5. Бульйон м'ясний — 400 мл.
- 6. Яблука — 200 г.
- 7. Рис — 200 г.
- 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Нарізати свинину на середні шматочки, посолити і смажити на салі з додаванням крупно нарізаної цибулі, поки цибуля не стане рум'яною. Посипати м'ясо пассерованним на сухій сковороді борошном, перемішати.
Яблука очистити від насіння, нарізати часточками, додати в сковороду, залити бульйоном та прокип'ятити. Окремо відварити рис, який послужить гарніром.