Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо другі страви обід зима › Свинина по-англійськи
Свинина по-англійськи

Свинина по-англійськи

Ще один цікавий варіант приготування свинини. Попередньо обсмажена на салі свинина з рум'яною цибулею гармонійно поєднується в цій страві з часточками яблук. Несподівано, чи не так? Оригінально і дуже смачно! Не пропустіть дуже важливий момент - попереднє пассерування борошна, яке додають у страву. У процесі пасерування в борошні руйнується крохмаль, а вміст розчинних речовин збільшується. При цьому, що теж дуже важливо, притаманні сирому борошну запах і смак зникають. Пасероване борошно не утворює клейкої маси. У запропонованому рецепті борошно пасерують без додавання жиру. Для цього його висипають на сковорідку рівним шаром і смажать, помішуючи, до зміни відтінку.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Свинина — 450 г.
  2. 2. Сало свиняче — 40 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 80 г.
  4. 4. Борошно пшеничне — 20 г.
  5. 5. Бульйон м'ясний — 400 мл.
  6. 6. Яблука — 200 г.
  7. 7. Рис — 200 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати свинину на середні шматочки, посолити і смажити на салі з додаванням крупно нарізаної цибулі, поки цибуля не стане рум'яною. Посипати м'ясо пассерованним на сухій сковороді борошном, перемішати.

  2. Яблука очистити від насіння, нарізати часточками, додати в сковороду, залити бульйоном та прокип'ятити. Окремо відварити рис, який послужить гарніром.