![Суп з нуту, перцю чилі і коріандру](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.ceb5f03b61a52af708049785a2942407.350x350.jpeg)
Суп з нуту, перцю чилі і коріандру
- 1. Нут — 225 г.
- 2. Перець чилі — 3 шт.
- 3. Коріандр горошком — 2 ст. л.
- 4. Кінза — 20 г.
- 5. Кмин насіння — 1 ст. л.
- 6. Сметана — 200 г.
- 7. Масло вершкове — 50 г.
- 8. Часник — 6 зубчиків
- 9. Лимон — 1 шт.
- 10. Куркума — 1 ч. л.
- 11. Cіль — за смаком
- 12. Чорний мелений перець — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У холодній воді замочити горох нут на 12 годин.
Після чого воду злити, а горох промити.
Закип'ятити приблизно 2 літри води і засипати нут в киплячу воду. Коли вода знову почне закипати, знизити вогонь і варити так близько 1 години під кришкою.
На сковороді злегка прожарити насіння коріандру і кмину. Потім зняти їх з вогню і потовкти у ступці.
На цій же сковороді розтопити вершкове масло і додати, пропущений через прес, часник і дрібно подрібнений перець чилі (2 шт.), А також товчені спеції. На слабкому вогні прожарити хвилин 5, потім додати куркуму і ще трохи витримати на сковороді, постійно помішуючи.
Коли нут зваритися, бульйон злити в окремий посуд, а нут перекласти в кухонний комбайн. Додати півсклянки бульйону і перемолоти в однорідну масу.
Акуратно зняти з лимона цедру і додати її в комбайн. Також додати туди кінзу, спеції зі сковороди і трохи бульйону. Добре перемішати.
Потім вміст комбайна перекласти в каструлю, залити залишком бульйону і довести до кипіння. Додати сіль і перець за смаком і варити на слабкому вогні 30 хвилин.
Подавати суп варто теплим зі сметаною і лимонним соком. Також можна приправити подрібненим перцем чилі.