Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо плита європейська › Суп зі шпинату
Суп зі шпинату

Суп зі шпинату

Всі знають і пробували зелений борщ. Для потрібного кольору в нього додають спеціально листя зелені. Існує також і рецепт зеленого супу. Він буквально переповнений корисними інгредієнтами. Приміром, головний інгредієнт - шпинат. По-перше, завдяки саме йому суп має такий досить яскравий зелений колір. Але на цьому його функції не закінчуються. Шпинат містить в собі майже всі відомі вітаміни, а також багатий мінеральними солями. Він добре впливає на гемоглобін завдяки тому, що в ньому багато заліза. Крім того, він дуже добре засвоюється організмом. Курячий бульйон робить суп досить дієтичним (а також всі інші інгредієнти). Тому такий корисний і легкий для засвоювання суп ви зобов'язані спробувати зробити.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Курячий бульйон — 700 мл.
  2. 2. Шпинат — 400 г.
  3. 3. Цибуля — 2 шт.
  4. 4. Картопля — 2 шт.
  5. 5. Перепелині яйця — 10 шт.
  6. 6. Лимонний сік — 2 ст. л.
  7. 7. Вершкове масло — 2 ст. л.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Сметана — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізану цибулю обсмажити протягом 5 хвилин на вершковому маслі.

  2. У курячий бульйон додати нарізану великими шматками картоплю, потім цибулю і шпинат.

  3. Коли овочі будуть практично готовими, додати лимонний сік. Суп посолити і поперчити за смаком. Подрібнити масу в блендері і знову поставити прокипіти.

  4. Розлити суп по тарілках. У кожну додати по вареному перепелиному яйцю і ложці сметани.