Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо важкий духовка зима › Суп з бараниною та овочами в горщиках
Суп з бараниною та овочами в горщиках

Суп з бараниною та овочами в горщиках

Суп в горщиках за цим рецептом виходить ситним, поживним, наваристим і густим, з насиченим смаком і ароматом. Родзинкою страви є те, що м'ясо з овочами не просто вариться або смажиться, а тушкується в горщиках. М'ясо можна брати і філе, і на кісточці. Крім баранини можна використовувати яловичину або свинину. Але в класичному варіанті використовується тільки баранина. З овочами можна експериментувати: баклажани, наприклад, прекрасно замінюються кабачками. За рахунок великої кількості різноманітних овочів страва виходить не тільки смачною, але і корисною.

Кількість порцій 10
Час приготування 120 хв

  1. 1. Баранина — 500 г.
  2. 2. Картопля — 500 г.
  3. 3. Баклажани — 250 г.
  4. 4. Помідори черрі — 250 г.
  5. 5. Болгарський перець — 200 г.
  6. 6. Цибуля — 200 г.
  7. 7. Морква — 150 г.
  8. 8. Перець горошком — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
  11. 11. Чебрець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю дрібно нарізати.

  2. Моркву порізати тонкими кружальцями.

  3. У горщик покласти м'ясо.

  4. На м'ясо викласти трохи цибулі і моркви. У кожен горщик покласти по 3-4 горошини перцю.

  5. Налити воду так, щоб вона покривала м'ясо з цибулею і морквою. Горщики закрити кришками. Запікати при температурі 180°C протягом 30 хвилин.

  6. Баклажани порізати кубиками, а помідори розрізати на 2 частини.

  7. Очищений перець нарізати кубиками.

  8. Картоплю також порізати кубиками.

  9. У горщики з м'ясом викласти картоплю. Зверху викласти баклажани і перець. На перець викласти помідори. Посолити і поперчити за смаком.

  10. Налити воду так, щоб вона майже покривала помідори. Накрити кришечками. Поставити в духовку, запікати при температурі 180°C протягом години. При подачі прикрасити свіжими гілочками чебрецю.