![Салат зі спаржі, горошку та яєць](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.14028c3f3366b25810f8209585e60501.350x350.jpeg)
Салат зі спаржі, горошку та яєць
- 1. Спаржа зелена заморожена — 100г
- 2. Яйця курячі вищої — 2шт
- 3. Квасоля стручкова — 100г
- 4. Горошок зелений — 100г
- 5. Фета — за смаком
- 6. Бальзамічний оцет — 1 чайна ложка
- 7. Мигдаль — за смаком
- 8. Оливкова олія — 4 столових ложки
- 9. Лимонний сік — 1 столова ложка
- 10. Мед квітковий — 1 чайна ложка
- 11. Гірчиця міцна — 1 чайна ложка
- 12. Сіль харчова морська помел №0 — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Кип’ятимо воду в каструлі. Додаємо сіль та сік лимона. Кладемо квасолю та зелену спаржу. Варимо протягом 3 хвилин. Далі — викладаємо овочі в глибоку тарілку з крижаною водою.
Готуємо соус: змішуємо лимонний сік із медом, оливковою олією, гірчицею й бальзамічним оцтом. Розмішуємо до однорідного стану, додаємо сіль за смаком.
Готуємо яйця пашот: кип’ятимо в каструлі воду, додаємо трохи оцту та солі. Яйце розбиваємо в чарку або склянку. Воду добре розмішуємо ложкою, щоб утворився вир, та обережно виливаємо яйце. Через хвилину викладаємо його шумівкою на паперовий кухонний рушник й даємо просохнути.
У салатник кладемо квасолю та спаржу, а зверху — яйця пашот. Додаємо горошок та поливаємо соусом. Перед подачею присипаємо мигдалем.