Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо салати птиця весна › Салат з куркою, перцем і морквою
Салат з куркою, перцем і морквою

Салат з куркою, перцем і морквою

Салат готується дуже просто, продукти самі звичайні. У підсумку виходить швидко, дешево і ситно. Салат виходить легким, за рахунок овочів соковитим, і в той же час ситним, так як до складу входить обсмажена курка. Філе курки можна готувати і в мультиварці. Режим вибирають «підсмажування» або «випічка», час приготування становить 15 хвилин. Болгарський перець повинен бути великим, м'ясистим, краще червоного, оранжевого або жовтого кольору. Салат можна подавати в холодному або гарячому вигляді. Підходить такий салат, як до святкового столу, так і для звичайного обіду або вечері.

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Куряче філе — 100 г.
  2. 2. Морква — 100 г.
  3. 3. Солодкий перець — 100 г.
  4. 4. Часник — 1 зубчик
  5. 5. Соняшникова олія — 2 ст. л.
  6. 6. Сметана — 2 ст. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Чебрець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Моркву натерти на крупній тертці, перець нарізати тонкими скибочками, філе курки - кубиками.

  2. У сковороді розігріти олію, обсмажити куряче філе протягом 4 хвилини з обох сторін.

  3. Змішати курку з овочами, додати часник, пропущений через прес. Заправити салат сметаною, посолити за смаком і додати чебрець.