Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо легкий цукор весна › Рожевий вершковий крем
Рожевий вершковий крем

Рожевий вершковий крем

Рожевий вершковий крем випромінює ніжність і вишуканість. Він підходить для широкого кола солодких страв: тортів, тістечок, млинчиків, оладок і просто, як самостійну страву - і все завдяки консистенції і ніжному смаку. Приготований власноручно, він вийде особливим. Нагадуючи густі вершки, йому так і хочеться надати який-небудь яскравий, урочистий колір. Чом би і ні? Пропонуємо приготувати вам ніжно-рожевий десерт, який подарує вам настрій. Окрім барвника, для надання кольору можна використати пелюстки троянди, або інший варіант із застосуванням трояндової олії і "трояндовим лікером". Фантазії має місце активно себе проявити. У результаті отримаєте поживний і пишний десерт! Солодкого апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Цукор — 210 г.
  2. 2. Яйце (білок) — 5 шт.
  3. 3. Вершкове масло — 450 г.
  4. 4. Сіль — щіпка
  5. 5. Харчовий барвник червоний — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У ємність всипати цукор, білки і сіль. Збити інгредієнти  на водяній бані до повного розчинення цукру.

  2. Перелити в миску крем.Збити міксером протягом 5 хвилин. Потім швидкість збільшити і продовжувати збивати ще 5 хвилин до утворення густої піни.

  3. Швидкість зменшити, продовжуючи збивати, додати невеликими порціями заздалегідь розм'якшене вершкове масло. Потім декілька крапель барвника для отримання бажаного кольору.